Gumikesztyű, maszk

Covid-19 koronavírus tájékoztató

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírussal kapcsolatos előírások és óvintézkedések szigorú betartásával cégünk minden szolgáltatása zavartalanul működik, felszereléseink, alapanyagaink pedig hiány nélkül rendelkezésre állnak!

Fokozott higiéniai eljárásrend

Társaságunk olyan megbízható szakemberekkel és alvállalkozókkal dolgozik, akik évek óta csapatunkat erősítik, és akik hátterük, egészségügyi állapotuk ismertetésével folyamatosan tájékoztatnak bennünket, így a kiközvetítésük, munkáltatásuk is ennek megfelelően, nagy elővigyázatossággal történik.

Fertőtlenítő gél

A munkálatok során munkatársaink gondosan ügyelnek a megfelelő távolság betartására, továbbá mind a helyszíni felmérés, mind a felújítások során arcot és orrot eltakaró maszkot, illetve esetenként kesztyűt viselnek.

Mire érdemes Önöknek figyelni?

A koronavírus járvány elleni hatékony védekezés, valamint az Önök és munkatársaink védelme érdekében az alábbiakat tanácsoljuk:

ablak ikon

Szellőztetés

A felújítandó helyiségek/munkaterületek gyakori szellőztetése

pénzérme ikon

Fizető eszközök

Az esetek többségében utalással történik a pénzügyek rendezése, de ha nem, akkor hasznos, ha rendelkeznek apróval és kisebb bankjegyekkel, hiszen így csökkenthető a személyes érintkezés.

maszk ikon

Maszkviselés a munkaterületen

Az Önök helyszínen való tartózkodásának, helyszíni bejárás idejére, javasoljuk, hogy Önök is hordjanak maszkot.

Ha bármilyen kérdése, kérése adódna, esetleg szeretne sort keríteni egy felújító festésre, tapétázásra, gipszkartonozásra, akkor kérje segítségünket elérhetőségeinken.

×