családi ház állványozva felújításkor

Családi házak felújítása

Komplett felújítási munkálatok alkalmával a teljes családi házat átvizsgáljuk a megrendelővel. Megnézzük a ház adottságait, a környezetét, a fennálló problémákat (pl. vizesedő falak) majd Ügyfelünknek tételes árajánlatot adunk. Az árajánlat tartalmazza a felmerülő anyagköltségeket és a munkadíjakat is.

A teljeskörű felújítás koordinált munkavégzést és szakértelmet igényel. Az alábbi felsorolásban a családi házaknál felmerülő felújítási munkafolyamatokat gyűjtöttünk össze. Természetesen a lista nem teljes, hiszen amennyi ház, annyi javítandó feladat.

Házak hőszigetelése

Kijelenthető, hogy a családi házak hőszigetelése befektetés a jövőbe. Egy átlagos magyar pénztárcához képest egyszeri magas költség, ám megtérülése szinte biztos. A dráguló energiaárak, a környezeti terhelés csökkentése mind az ilyen jellegű ingatlanfejlesztési beruházások mellett szólnak.
Tekintse meg egyik referenciánkat, amelynél grafitos hőszigeteléssel dolgoztunk.

Hőszigeteleés kivitelezése családi házon állványról

Tetőfelújítás

tetőgerendák és takarófólia

Ha a tetőgerendák jó állapotban vannak, azok megerősítésével jelentős összeg megspórolható. Ilyenkor a régi cserepeket, párnafákat leszedjük majd a megerősített, felületkezelt tetőgerendákra új tetőszerkezetet építünk fel. Erre kerülnek később a párnafák, a fólia majd a cserép vagy fémlemeztető.
További információ: Tetőfelújítás szolgáltatásaink

Vakolás, kőművesmunkák

A hibás, laza vakolatot eltávolítjuk a falakról majd új vakolattal burkoljuk be azt. Amennyiben a környezet vizes, párás víztaszító vakolattal dolgozunk. Homlokzati-, kültéri- (pl. kerítés) vakolás vagy belső terek vakolását kivitelezzük, a méretgazadságosság miatt akár gépi vakolással is.

Téglafalról lemáló vakolat

Víz-, gáz-, villanyszerelés

Villanyszerelő doboz

Egy-egy felújítás alkalmával érdemes az elavult gáz és vízcsöveket lecserélni korszerűbb társaikra. Ugyanez igaz az elektromos hálózatra, lámpákra és a fűtőtestekre.

Festés, tapétázás

Nincs tatarozás festés nélkül. A szigetelt vakolt falakat gletteljük, igény szerint tapétázzuk vagy festjük. A díszletépítés miatt egyedi, ún. design tapétákkal, díszvakolatokkal profi módon dolgozunk.

Bővebben

Kinyitott festékesvödrök és ecsetek

Csempézés, hidegburkolás

Padlólap és fugakeresztek

A legtöbb esetben a rákövezés olcsóbb megoldás, de ha a kövezet, a talaj nagyon rossz állapotban van felszedjük, esetenként betonozunk, majd azt burkoljuk be, majd fugázzuk ki. Greslap, falicsempe, padlólap mi felragasztjuk Önnek. Ha nincsen járólapszegély megvágjuk mi.

Kerítésépítés

Kertes házak kerítésének kivitelezését, felújítását vállaljuk. Új kapuk kialakítása, meglévők áthelyezése, megszüntetése. Lehet fából, fémből, téglából, terméskőből, mi elkészítjük úgy ahogy a megbízónk szeretné.

Kerti lépcsős bejárat

Nyílászárócsere

Műanyag keretes új ablakok

Esztétikai szempontokon túl, energetikai nézőpontból hosszú távon megtérülő beruházás a nyílászárók felújítása, cseréje. Felújítások alkalmával áthelyezzük az ablakokat, ajtókat, továbbá megrendelői igény szerint új ablaknyílást bontunk a falba, majd beépítjük az új ablakot.

×