Festőecset és színminták

Szobafestés, tapétázás és mázolás

Tisztasági festés

Fehér festékes bödön teddy hengerrel

Tisztasági festés esetében általában egy, maximum két rétegben festünk a falra. Ebben az esetben a fal, a vakolat ép, azaz jó állapotban van, kevés glettelést, hibajavítást igényel.

Tisztasági festés esetén általában mi visszük a festéket (70%-ban fehéret), így megrendelőinknek nem kell bajlódniuk a festékek beszerzésével. Az esetek többségében Héra vagy Polifarbe festékeket szerzünk be. Természetesen, hozott festékkel is szívesen dolgozunk, hiszen van aki egyéni színeket kevertet és maga szeretné beszerezni a festéket.

Tapétázás, díszítőfestés

Fehér design tapéta falburkolat nappaliban

Festőink számos tapétával, falburkolattal dolgoztak már, illetve rengeteg négyzetméter falat antikoltak így Ügyfeleink egyedi igényeit megbízhatóan és tapasztalattal tudjuk teljesíteni. Tapéták, díszvakolatok, beltéri és kültéri stukkók, párkányok és díszlécek felhelyezését vállaljuk. Az újabban divatos, rejtett mennyezeti világítás felszerelését, hálózati bekötését is vállaljuk.
Produkciós díszletépítő munkatapasztalatunknak köszönhetően egyedi falburkoltatok készítését, pl. fa falak, rusztikus hatású oldalfalak készítését, dekorációját is vállaljuk.

Glettelés, falhiba javítás

Glettelő festő szakmunkás ember

Mielőtt a falfelületet a végleges színére festenénk megvizsgáljuk, hogy korábban mivel volt festve. Eltávolítjuk az esetleges szennyeződéseket a falról melyek befolyásolni tudják a festék, glett egyenletes felszívódását, eloszlását. Kijavítjuk a falhibákat, repedéseket majd csiszoljuk a falat. A tökéletes munka érdekében, ahol lehet gépi gletteléssel és csiszolással dolgozunk.

Ahol szükséges ott lekaparjuk, leégetjük a korábban használt, öreg, repedezett festéket. Ott, ahol a fal olajos vagy szennyeződött mélyalapozóval fedjük a falat de akár tégláig ütjük a vakolatot, hogy a felületet megfelelően előkészítsük a festési munkára. Utána vakoljuk és gletteljük a kibontott falrészeket.

Nyílászárók, ablakkeretek festése

Régi repedezett festésű ajtó

Jellemzően polgári lakásoknál, századfordulón épült családi házaknál az eredeti nyílászárók a ház "tartozékai". Formaviláguk, kinézetük olyan hangulatot teremt egy szépen felújított lakásban melyet a modern műanyagkeretes nyílászárókkal, pár tízezer forintos áruházi ajtókkal nem lehet pótolni.
Éppen ezért érdemes a tatarozási, festési munkálatok keretében helyrehozni, lefesteni ezeket a mindennapos használatban levő tárgyakat. Első körben lekaparjuk, leégetjük a régi felreped, lepattogzott festéket. Ezek után asztalos kollegáink kijavítják a megsérült ajtókat, ablakokat, illetve ha szükséges kicserélik az ajtók, ajtófélfák, ablakkeretek elfáradt, megsérült részeit is. Ezek után festő, mázoló szakembereink pácolják, lakkozzák, illetve festik az ajtókat, ablakokat.

Rendeljen online!

01 Töltse ki online űrlapunkat!

02 Kiszállunk és felmérjük Önnek a munkát. A felmérés után kiszámoljuk a festendő területeket, a felmerülő javításokat.

03 Emailben kiküldünk Önnek egy tételes árajánlatot mely tartalmazni fogja az építési anyagárakat (glett, festékek, szerelvények stb.) és a munkadíjakat is.

04 Amennyiben megfelelőnek tartja a kezdési dátumot és az ajánlatot, kiállítunk Önnek egy előlegszámlát.

05 Az előre megbeszélt időpontban megkezdjük a munkát.

×