Intézmények festése és felújítása

Intézmény, hivatal ikon

Orvosi rendelők, múzeumok, hivatalok festése

Felújító- vagy tisztasági festést rendelők, kórházak, múzeumok, hivatalok, irodák, irodaházak számára. Több ezer négyzetméter falfelület javítását és festését kivitelezzük megrendelőink számára. Festés szolgáltatásaink

Iskola ikon

Oktatási intézmények festése

Festő brigádunk iskolák, óvodák, kollégiumok, edzőtermek, öltözők, osztálytermek kifestését, felújítását vállalja.
Lépjen kapcsolatba velünk!

Profi kivitelezés határidőre

Tapasztalataink szerint a közintézmények kifestésére, illetve felújítására egy bizonyos időablak áll rendelkezésre a kivitelezők számára. Az ideiglenes, vagy tervezett festést, tisztasági festést határidőre meg kell csinálni, mert a hivatal, iskola, vagy a rendelő egy előre megadott időpontba újra várja látogatóit. Festő csapatunk és alvállalkozói körünk ezt rutinosan kezeli, hiszen hozzászoktunk a szigorú határidőkhöz a forgatási napok miatt.

Kifestett orvosi rendelő
Közintézmény belső tere

A csúszásokat alapos tervezéssel és kockázatelemzéssel csökkentjük nullára. Ez nem egy egyszeri művelet, folyamatosan monitorozzuk a tevékenységünket és koordináljuk a festéseket, felújításokat. A határidők betartásában számíthat ránk.

Közintézmény festés szolgáltatásaink

Tisztasági festés

Homlokzatfestés, javítás

Nyílászáró cserék, nyílászáró felújítás

Mosdók, wc-k kifestése

Falhibák, esztétikai hibák javítása

Glettelés, gipszkartonozás

Elektromos hálózat korszerűsítése

Tapétázás, falburkolatok készítése, Díszítőfestés

A közintézmények esetében különösen fontos, hogy a helyiségek szépen, takarosan, rendezetten legyenek kialakítva, hiszen ez már sokat elárul az adott intézményről. Legyen szó akár orvosi rendelőről, kórházról, irodáról, hivatalról, iskoláról, az igényesség, tisztaság és szép küllem mindegyiküknél fontos szerepet játszik, hiszen a kliensek, ügyfelek, páciensek ezen szempontok alapján is mérlegelnek.

Festő henger tisztasági festéshez

Gyors tisztasági festés

A tisztasági festés sokkal gyorsabb megoldás, mint egy teljeskörű festés, hiszen ez pár nap alatt elkészül, és árban is jelentősen olcsóbb. Többek között akkor érdemes ezt a beltéri festést rendelni, amikor a falak még jó állapotban vannak, mégis optikailag elfér rajtuk egy frissítő festés. Ez általában 2-3 év szokott lenni, de 5 évente érdemes lebonyolítani ezt a munkálatot, annak érdekében, hogy a falak szépek maradjanak. Már egy tisztasági festés is rendezettebbé teszi a helyiségeket, és nagyban növeli a tisztaságérzetet.

Kifestett, kész osztályterem

Lépcsőházak, osztálytermek festése

Lépcsőházak, osztálytermek, és a hozzájuk kapcsolódó helyiségek kifestésekor számos tényezőt figyelembe veszünk. Ezen helyiségek falai általában gyakrabban koszolódnak, így az állapotfelméréskor javasolni szoktuk a mosható festék vagy olajfesték használatát, hiszen ezzel meghosszabítható a festés élettartama, ami a költségek tekintetében nem elhanyagolható szempont. Ugyancsak javasolni szoktuk az élek lekerekítését vagy élvédők beépítését ezen helységekben, hogy minél tovább épek maradjanak a falak.

Tippek, tanácsok

Hivatal, irodák ikon

Hivatalok, irodák, egyéb intézmények

Irodák, hivatalok falszíneként általában világos, bézs, meleg színeket szoktunk festeni, hiszen ezek kellemes légkört teremtenek, emelik a hőérzetet.

Óvodás kisgyermek ikon

Óvodák, iskolák

Általában mosható festék, tapéta vagy olajfesték használatát ajánljuk, de népszerű és környezetbarát, épületbiológiailag jó megoldás mészfesték is.

Kórház ikon

Kórházak, orvosi rendelők

A sterilitás hatásának fokozása érdekében fehér, vagy nagyon világos színeket ajánlunk a falfestéshez.

Közintézmények és intézmények helyiségeinek festését, mázolását, felújítását vállaljuk kompletten vagy igény szerint akár részmunkaként!

×