Elkészített irodaház belső tere

Létesítmények karbantartási festése

B2B festés

Felújításra, festésre, tapétázásra nem csak a lakásoknak, helyiségeknek, üzleteknek van szükségük, hanem a sokkal nagyobb területű létesítményeknek, intézményeknek, intézeteknek is. Az ekkora méretű kivitelezést sokkal kevesebb kivitelező cég vállalja, mint a lakásokét, mert nem mindig tudnak garantálni akkora létszámú brigádot, amely képes időben elvégezni a munkálatokat. Éppen ezért vezettük be a business to business (b2b) festési szolgáltatásunkat.

Kivitelezői csapatunk, sokszínű díszletépítői tapasztalátának köszönhetően, késedelem és csúszás nélkül képes vállalni ipari méretű területek felújítását, festését, építőipari karbantartását.

Létesítmények festése

Gyárépület belső tere

Ipari létesítmények, sportcsarnokok, gyárak, stadionok, társasházak, irodházak festését vállajuk. Számunkra nem jelent problémát, ha akár több ezer négyzetmétert kell lefesteni határidőre. Cégünk megbízható business to business (b2b) beszállító, így klienseink mindig számíthatnak a minőségi és határidőre elkészített munkánkra.

Üzletek, áruházak festése

Az üzlethelyiségek, bevásárlóközpontok, áruházak felújításával általában minél hamarabb el kell készülni, hiszen minden egyes nap, amivel a nyitás tolódik, komoly bevételkiesést eredményezhet. A helyszíni felmérést, majd egyeztetést követően tapasztalt szakembereink megkezdik a munkálatokat.

Áruház belseje

Intézmények festése

Iskolai folyosó

Ha oktatási intézmények, hivatalok, orvosi rendelők, kórházak vagy egyéb intézmények (pl kollégiumok) karbantartói festéséről van szó, cégünkre számíthat! A festések és felújítások folyamatos koordinálása közben tájékoztatjuk Megbízónkat a munkálatokról, kérés/kérdés esetén pedig rendelkezésre állunk.

Bővebben

Ipari tisztasági festés

A festés menetét a falak állapotától függően dolgozzuk ki, de amire minden esetben szokott lenni, az a gyors tisztasági festés. Ennek nagy előnye, hogy akár 1-2 nap alatt is elkészül, mert nagyon gyorsan lehet vele haladni. Ekkor ugyanis általában egy-, maximum két rétegben visszük fel a festéket (természetesen akkor, ha a falak ép állapotban vannak).

Egyedi megrendelések kiszolgálása

Alapvetően Héra vagy Polifarbe festékkel dolgozunk, de ha a Megrendelőnek más igényei vannak a festéket illetően, akkor szívesen ajánlunk más fajta festéket, vagy dolgozunk azzal, amit a megrendelő konkrétan szeretne. Olyan esetekben érdekes ez, ha pl. egyedi színt kell kikeverni vagy a korábbi festékrétegre kenhető festéket kell választanunk. Ezeket az előzetes konzultációk alkalmával pontosítjuk minden esetben.

Egyéb karbantartói szolgáltatásaink

Téglafal ikon

Falhiba javítás

Ha szükséges, lekaparjuk a régi festéket, eltávolítjuk a szennyeződéseket, glettelünk, csiszolunk annak érdekében, hogy egyenletes, szép falfelületet kapjunk.

Gipszkarton lapok

Gipszkartonozás

A gipszkartonnak, mint építőanyagnak, rendkívül széles a felhasználási köre. Alkalmasak térelválasztásra, álmennyezet, hangszigetelő falak, egyedi falak kialakítására. szolgáltatásaink között megtalálhatják az ipari méretű területek gipszkarton szerelését is!

Esőcsepp ikon áthúzva

Beázás javítás

A beázás utáni foltok száradását követően a lepergő falrészeket eltávolítjuk, lekenjük mélyalapozóval, glettelünk majd a glett száradása után csiszolunk, végül festünk. Mélyebb foltok esetén ismételjük a glettelés folyamatát, esetleg elé vakolunk.

×