Társasház felújítása állványozás közben

Társasházak festése

Festőecset ikon

Lépcsőház, folyosók, közös- és belső terek festése

A társasházak lépcsőházainak kinézete nagyban függ a falak állapotától. A kopott, koszos, rongálódott falak közé nem jó érzés belépni, időnként festeni, karbantartani kell.
Társasházak festése

Társasház nyílászáró ikon

Társasház nyílászárók, mázolása, festése vagy cseréje

Lépcsőházi, társasházi ablakok, ajtók újrafestését, felújító festését vállaljuk. Részletek a nyílászáró festésről.

LÉPCSŐHÁZ, FOLYOSÓK,
KÖZÖS TEREK FESTÉSE

Színesre festett társasház

Több éves kivitelezői, díszletépítői munkatapasztalatunk eredményeképpen különféle anyagú és méretű (több 10 ezer négyzetméter) felületet le tudunk festeni. Társasházak, lakóépületek tisztasági festését és a belső terek felújító festését vállaljuk! Festés szolgáltatásaink

Homlokzatfestés és homlokzatfelújítás

A társasház homlokzata amellett, hogy meghatározza a társasház esztétikai kinézetét, elhanyagolt állapotában veszélyes is lehet az omladozó vakolat miatt, ezért felújító festése időről időre elengedhetetlen. A felújítás sok mindent magába foglalhat, a faltisztítástól kezdve, a repedések javításán, hálózáson keresztül egészen a komplett cseréig. Bármelyikről is legyen szó, csapatunk rendelkezésükre áll.

Lakóépület belső tereinek felújító festése

Nemesvakolat, egyedi felületek kivitelezése

Cégünk számos gyártó nemesvakolatával dolgozott már, attól függően, hogy milyen volt a megrendelői elvárás, vagy hogy korábban milyen felülete volt a afalnak. Újabban a belső terekben is egyre népszerűbbek a nemesvakolat burkolatok, melyek sokszor anyagukban színezettek, így magasabb a kopásállóságuk, mint egy réteg festéknek.

Stukkók, rozetták javítása, cseréje

A stukkók és rozetták rendkívül elegáns, kifinomult díszei lehetnek egy épületnek. Szobrász kollegáink kipótolják, utángyártják a megsérült gipszstukkókat, megvalósítják a legegyedibb elképzeléseket is. Szobrászaink akár régi fotók alapján is legyártják a stukkókat, díszítőelemeket.

Díszlécek, szegélylécek felhelyezése

A díszlécek, mennyezeti dekorációs elemek, kiválasztásánál néhány szempontot nem árt figyelembe venni, amelyhez segítséget nyújtunk. Ha esetleg nem előre gyártott díszléc felrakása lenne a feladat, hanem egyedi elképzelések megvalósítása, az sem jelent problémát, hiszen szobrászaink mindig rendelkezésre állnak.

Falhibák javítása

Falhibák javításánál eltávolítjuk a szennyeződésket, majd kijavítjuk a falhibákat, repedéseket, hézagokat gletteléssel, esetnként vakolással. Végül simára csiszoljuk a jaívtott falat. Ahol szükséges, lekaparjuk és leégetjük az öreg, repedezett festéket.

Kifestett társasházi lépcsőház
Kifestett, kész állapotban lévő társasházi lépcsőház

Postaládák cseréje

A postaládák kinézete, állapota nagyban befolyásolja a lépcsőházak kinézetét. Egy új postaszekrény szép, rendezett társasház benyomását kelti. Csapatunk vállalja postaládák beszerzését és felszerelését.

Nyílászárók festése

Lépcsőházi ablakok, ajtók kopott, lepattogzott kereteit újra varázsoljuk. Esetenként új nyílászárók kivitlezését, beépítését is vállaljuk. Nincs többé huzatos lépcsőház, növekvő fűtésszámla, megroggyant ablakkeret.

Tisztasági festés panelházak, társasházak számára

A helyszíni felmérést, árajánlat elfogadást követően csapatunk megkezdi a munkálatokat. A szennyeződések eltávolítása, és a kisebb falhibák javítása után következik maga a tisztasági festés. Ép falak esetében általában egy, maximum két rétegben szükséges festeni. A társasháznak az anyagbeszerzéssel sem kell bajlódnia, hiszen jó minőségű anyaggal dolgozunk (Héra vagy Polifarbe), de természetesen ha a lakóközösség vagy a közös képviselet saját festékhez ragaszkodik, az is kivitelezhető, ebben az esetben egyeztetés szükséges.

Festés utáni takarítás

Minden festés után alaposan feltakarítunk, ott ahol esetleg a takarófólia kiszakadt vagy nem elcsúszott, felszedjük az odaszáradt gelettet, festéket. Ez a szolgáltatás alapból benne van a négyzetméterárunkban, külön rendelés, egyeztetés nékül is elvégezzük.

Vödör és festő henger

Cégünk megbízható, profi szakemberekkel dolgozik, akik mindig pontosan, határidőre elkészülnek az eltervezett munkálatokkal. Csapatunk tehát azok számára is teljességgel rendelkezésre áll, akiknek ipari méretű, több ezer négyzetméteres területet kell lefesteni, méghozzá határidőre.

Vállalási területek, zónák

Csapatunk főleg Pest megyei munkákkal foglalkozik, de az ipari méretű festési megbízásokat országosan is vállaljuk.

Budapest térkép

100 m² falfelület felett Budapesten és környékén

Budapesten és környékén 100 m² falfelülettől is vállaljuk a festési megbízásokat.

Magyarország térkép

700 m² falfelület felett országosan kivitelezünk

Országosan csak 700 m² festendő falfelület felett vállalunk festést.

Társasházak közös helyiségeinek, lépcsőházainak, folyosóinak festése? Vagy csak nagy területű létesítmények mázolása, tisztasági festése?
Kérjen helyszíni felmérést és árajánlatot tőlünk!

×