Felújított irodaház belső tere

Iroda felújítás

Csapatunk és alvállalkozói partnereink irodaépületek, iroda célú helyiségek felújítását, festését illetve szárazépítési munkálatait vállalja. Legyen szó egy kisvállalkozás irodájának kialakításáról vagy egy nagy, több szintes irodaház belső felújításáról, ipari generálkivitelezéséről keressen minket bizalommal.

Szárazépítés

A szárazépítés lényege, hogy már előre legyártott építőelemekkel történik a kivitelezés, többnyire víz felhasználása nélkül (vagy csak minimális víz használatával), és legtöbb esetben a helyszínen kerül sor az elemek összeszerelésére. Cégünk a szárazépítésen belül többek között gipszkartonozást és álpadlók/álmennyezetek kialakítását vállalja.

Gipszkartonozás

Gipszkartonozott helyiség

Belső falak, terek átalakítása, kialakítása

Egyedi alakzatokat, pl. hangszigetelt tárgyalószobát vagy telefon-, konferenciaszobát építünk ki megrendelőink számára. Gipszkartonos falazat építését gyorsan és kevés kosszal, akár egy hétvége, éjszaka alatt is elvégezzük.

Egyedi formák, alakzatok belsőépítészeti kialakítása

Látványterv alapján kiépítjük a megbízónk brandjéhez illő belső tereket. Egyedi elképzelések, formák, beépített polcok, süllyesztett design világításokkal - ezeket ránk bízhatja.

Álpadló / álmennyezet építés

Elkészített álmennyezet

Álpadló kiépítése

A tervezett terheléshez igazodóan többféle álpadló rendszer is szóba jöhet. Előzetes konzulátció és tervezés után ezeket felszereljük a munkaterületen. Az álpadlórendszer kiválasztását befolyásolja, hogy milyen céllal lesz a terület kialaktíva, milyen terhelést kap, milyen burkolatot (pl. szőnyeg) szeretne a megbízónk.

Álmennyezet felszerelése

Jellemzően betonfüdém eltakarása és szervizcsövek elrejtése céljából, valamint befúvás, illetve elszívás és világítás céljából ajánlott álmennyezetet kiépíteni. Paneles és gipszkartonos álmennyezetet is felszereünk Ügyfeleink számára.

Iroda festés

Tisztasági festés

A irodák, irodaházak tisztasági festése napok alatt elkészülhet, hiszen nem igényel különösebb előkészítő munkálatot. Természetesen, mielőtt kezdetét veszi a festés, a helyszíni felmérés során megvizsgáljuk a falak állapotát, megnézzük, mennyire szorulnak javításra az első réteg felfestése előtt.

Felújító festés

Amennyiben javítani kell a falat, abban az esetben eltávolítjuk a szennyeződéseket, eltüntetjük a repedéseket, glettelünk, csiszolunk annak érdekében, hogy tükörsima, egyenletes felületet kapjunk, amely így könnyen és gyorsan festhetővé válik. Általában egy vagy két rétegben visszük fel a festéket, ami ezáltal nagyon gyorsan meg is szárad, így már csak a helyiségek szellőztetése és a takarítás marad hátra, melyet az átadás határidejére elvégzünk.

Design festés
(új szolgáltatásunk)

Színes díszletépítői munkásságunknak köszönhetően cégünk a legkülönfélébb díszítő és design festési technikákat alkalmazva tudja hangulatosabbá, barátságosabbá tenni egy helyiség vagy épület kinézetét.

Irodai tárgyaló díszítő festéssel - 01
Irodai üvegajtók díszítő festéssel - 02
Irodai üvegajtók díszítő festéssel - 03
Irodai üveg tárgyaló díszítő festéssel - 04

Irodai padlóburkolat szolgáltatások

szőnyeg ikon

Szőnyegezés (létesítények számára)

A padlószőnyeg a melegburkolatok közkedvelt formája. Irodaházak, több ezer négyzetméter szőnyegezési munkálatait kivitelezzük, esetenként mintavágással, színbetétekkel (design szőnyegezés). Modulszőnyeget, ipari szőnyeget, padlószőnyeget építünk be.

parketta ikon

Laminált padló lerakása

A laminált egy nagyon sok előnnyel bíró padlóburkolat, különösen a jó minőségű. Irodákban jellemzően a járók, konyhák, tárgyalók esetében szokták őket alkalmazni, ha megrendelőnk kiválasztja a neki tetsző padlót, parkettát mi lerakjuk.

Irodai épület és bútorsztalos kivitelezés

Bútorasztalos szolgáltatásaink

 • Egyedi tervezésű irodai bútorok elkészítése, kiszállítása, összeszerelése
 • Irodai munkaállomás, asztal, konténer gyártása nagy tételben
 • Pultok, irodai étkezőasztalok, konyhapultok készítése
 • Zárható szekrények, öltözőszekrények, irattároló polcok legyártása és fel-, összeszerelése

Épületasztalos irodai létesítmény szolgáltatások

 • Falba épített szekrények, beépített polcok készítése és lambériázás
 • Kabinos WC-k, szaniterválaszfalak beépítése
 • Ajtók beépítése, ajtó készítés (nagytételben)
 • Fa nyílászárók kivitele és beépítése
 • Szabadtéri, fa burkolatú teraszok, dohányzóteraszok kiépítése
Design konyhabútor irodaházban
Akasztós szekrény irodában
Felújított irodai előszoba, beépített szekrénnyel
Irodai tároló szekrény
Bejárati ajtó fenyőből, pácolással és lakkozással elkészítve
Laminált bútorlapból, élzárással készített előszoba szekrény irodában
Fenyőből kialakított mosdó
Tárolásra alkalmas irodai szekrény fenyőből
Tároló szekrény bútorlapból
Üvegbetétes irodai fa ajtó

Létesítmény légtechnikai szolgáltatások

A légtechnikai rendszerek (komfort-és ipari rendszerek egyaránt) nagyon fontos feladatot látnak el, hiszen általuk hozható létre a megfelelő légállapot, ami egyrészt az épületben tartózkodó személyek hőérzetét javítja, másrészt a telepített technika zavartalan működését biztosítja.

Mivel a légtechnikai rendszereknek nagyon sokféle szabványnak kell megfelelniük, ezért tervezésük és kiépítésük mindenképp szakértői kezeket kíván. Partnercégeink segítségével iroda felújításkor a létesítmény légtechnikai tervezését (akár 3D látványtervezéssel kiegészítve), kiépítését és karbantartását vállalja:

 • Időszakos klímaberendezés takarítás, fertőtlenítés
 • Légcsatorna tisztítás
 • Légtechnikai szűrők időszakos cseréje
 • Kültéri egységek tisztítása, karbantartása
 • Szivárgásvizsgálat

Erős- és gyengeáramú hálózat, infrastruktúra kiépítés

Ipari áram ikon

Ipari villanyszerelés

Ipari létesítmény, iroda villanyszerelési szolgáltatásaink: kábeltálcák felszerelése, villamos hálózat kiépítése és korszerűsítése, világítótestek kiépítése és bekötése, valamint az elosztószekrények szabványosítása.

Beléptető kártya ikon

Beléptetőrendszer kiépítés

Irodai beléptetőrendszerek kiépítése és üzemeltetése, hibaelhárítása. Biztonságtechnikai rendszerekkel, épületfelügyeleti szoftverekkel való összehangolását (adatkapcsolat) elvégezzük, akár egyedi szoftverfejlesztéssel.

Kábel ikon

UTP- és üvegkábelezés

Irodai munkaállomások, hálózati eszközök, kamerarendszerek, gyengeáramú irodai hálózatok UTP és üvegkábelezési munkálatait kivitelezzük, álpadlóban, álmennyezetben kábelcsatornában és falban elvezetve, ahogy a megrendelőnk igényli.

Szerver ikon

Szerverszoba kialakítás

Irodai szerverszobák kivitelezési feladatait megcsináljuk. Álpadló, légtechnika, UTP- és üvegkábelezést elvégezzük. Partnervállalkozásainkkal beléptető és monitoring rendszert telepítünk, ha ügyfeleink úgy kérik.

Ha irodák, irodaházak, komplett kivitelezését szeretne tájékozódni keressen minket!

×