Vízszintező használata hidegburkolat lerakása közben

Lakásfelúíjtás Budapesten

Idős lakások teljeskörű tatarozási munkálatait vállaljuk! Előzetes egyeztetés és tételes árajánlat után csapatunk megkezdi a munkáját. Megrendelői igények alapján akár a régi bútorok elszállításától, a bontáson, az építésen át az új bútorok összeszereléséig, kulcsrakészen lebonyolítjuk a lakhely felújítását.

Ajtók, ablakok cseréje

Lakáskulcs ajtózárban

Régi, huzatos, megvetemedett fa nyílászárókat tokostul kicseréljük. Korszerű akár öt légkamrás fém vagy fa szerkezetes ablakokat, ajtókat építünk be. Megrendeléstől függően rácsokat, biztonsági redőnyöket készítünk és építünk be a megfelelő vagyonvédelem érdekében.

Parkettázás

Kijavítjuk a korábban lerakott parketták hibát, vízszintbe hozzuk és lakkozzuk. Amennyiben a parketta nagyon sérült, esetleg túl költséges a javítása akkor laminált padlóval vagy tartós fa hatású padlólappal (greslappal) is kiváltható. Ha a parketta alatt elkorhadtak a párnafák, kicseréljük, kijavítjuk őket.

Parkettán pihenő macska

Fürdőszobafelújítás

Fürdőszoba

Jellemző fürdőszobai munkánk szokott lenni, hogy a korábban elterjedt nagy fémkád helyett, hely- és víztakarékos zuhanyzókabint építünk be. Ha elavult, kicseréljük a lakás komplett vízvezetékhálózatát korszerű csövekre. Csempézünk, fugázunk, újjá varázsoljuk a fürdőszobát, WC-t.

Bútorkészítés, asztalosmunkák

Beépíthető, egyedi gyártású bútorokkal helytakarékosan bútorozható be szinte minden budapesti lakás. Megtervezzük, elkészítjük és összeszereljük, illetve felszereljük az egyedi méretre gyártott szekrényeket, tárolókat. Megegyezés szerint a kárpitozási munkálatokat is elvállaljuk.

konyhabutor

Galéria építés

Fából készült galéria szobában

Magas belmagasságú polgári lakásokba szinte befektetés a jól kivitelezett, erős galéria. Megemeli a lakás hasznos négyzetmétereinek számát, továbbá növeli az ingatlan értékét, emellett ideális megoldás új lakrészek, szobák kialakítására is. Jó minőségű erős galériákat építünk fából, fémből, keressen minket!

Konyhafelújítás

Amikor a konyha állapota nagyon lelakott, romos, akár tégláig pucoljuk a falakat, majd felvakoljuk, csempézzük. A bontás után kicseréjük a konyhai csőhálózatot, illetve ha kell áthelyezzük a vizes blokkok helyét, leágazást készítünk a mosogatógépnek stb.

Konyhapult, mosogató

Fűtéskorszerűsítés

Régi, elavult radiátor

Fűtőrendszerek karbantartását, fűtőtestek cseréjét, csövezését is vállaljuk. Fűtőtestek áthelyezése, új gázkészülék felszerelése része szokott lenni egy-egy lakásfelújításnak, így megbízható alvállalkozóinkkal állunk rendelkezésre.

Gipszkartonozás

Üzletek, irodák, irodaházak gipszkarton kivitelezését vállaljuk határidőre! A gipszkartonozás talán a legegyszerűbb és leggyorsabb módja a belső terek kialakításának. A munkafolyamatot teljeskörűen kivitelezzük, továbbá akár speciális kérések teljesítését is vállaljuk.(egyedi formák, felületek, beépített világítás stb.)

Gipszkartonozott, új irodaház
×