Vízszintező használata hidegburkolat lerakása közben

Lakásfelúíjtás Budapesten

Idős lakások teljeskörű tatarozási munkálatait vállaljuk! Előzetes egyeztetés és tételes árajánlat után csapatunk megkezdi a munkáját. Megrendelői igények alapján akár a régi bútorok elszállításától, a bontáson, az építésen át az új bútorok összeszereléséig, kulcsrakészen lebonyolítjuk a lakhely felújítását.

Gipszkartonozás

Üzletek, irodák, irodaházak gipszkarton kivitelezését vállaljuk határidőre! A gipszkartonozás talán a legegyszerűbb és leggyorsabb módja a belső terek kialakításának. A munkafolyamatot teljeskörűen kivitelezzük, továbbá akár speciális kérések teljesítését is vállaljuk. (egyedi formák, felületek, beépített világítás stb.)
Gipszkartonozásról bővebben

Gipszkartonozott, új irodaház

Galéria építés

Fából készült galéria szobában

Magas belmagasságú polgári lakásokba szinte befektetés a jól kivitelezett, erős galéria. Megemeli a lakás hasznos négyzetmétereinek számát, továbbá növeli az ingatlan értékét, emellett ideális megoldás új lakrészek, szobák kialakítására is. Jó minőségű erős galériákat építünk fából, fémből, keressen minket!

Bútorkészítés, asztalosmunkák

Beépíthető, egyedi gyártású bútorokkal helytakarékosan bútorozható be szinte minden budapesti lakás. Megtervezzük, elkészítjük és összeszereljük, illetve felszereljük az egyedi méretre gyártott szekrényeket, tárolókat. Megegyezés szerint a kárpitozási munkálatokat is elvállaljuk.

konyhabutor

Egyedi konyhabútor gyártás

Konyhapult, mosogató

Egyedi kinézetű és méretre szabott, beépített konyhabútorok elkészítését és összerakását bízza ránk. Tervezzük meg együtt a legpraktikusabb konyhabútor felosztást, belső elválasztásokat és megoldásokat. Tervezés és árajánlat után megkezdjük a bútor legyártását.

Légtechnikai kivitelezés

Belvárosi lakások légtechnkiai korszerűsítését, új klímaberendezések felszerelését (klímaszerelését) vállaljuk. Hűtő-fűtő klímarendszerek, légtechnikai szellőztetőrendszerek kivitelezését, kiépítését és tervezését, továbbá időszakos karbantartását elvégezzük. Ezen túl ipari légtechnikai rendszerek kiépítését tervezéssel, költségkalkulációval vállaljuk.

Régi, elavult klíma

Ajtók, ablakok cseréje

Lakáskulcs ajtózárban

Régi, huzatos, megvetemedett fa nyílászárókat tokostul kicseréljük. Korszerű akár öt légkamrás fém vagy fa szerkezetes ablakokat, ajtókat építünk be. Megrendeléstől függően rácsokat, biztonsági redőnyöket készítünk és építünk be a megfelelő vagyonvédelem érdekében.

Parkettázás

Kijavítjuk a korábban lerakott parketták hibát, vízszintbe hozzuk és lakkozzuk. Amennyiben a parketta nagyon sérült, esetleg túl költséges a javítása akkor laminált padlóval vagy tartós fa hatású padlólappal (greslappal) is kiváltható. Ha a parketta alatt elkorhadtak a párnafák, kicseréljük, kijavítjuk őket.

Parkettán pihenő macska
×