A Szépművészeti Múzeum tetőfelújítása

Tetőfelújítással, tetőszerkezet építéssel foglalkozó brigádunk tavaly ősszel alvállalkozóként részt vett a Szépművészeti Múzeum felújítási munkálataiban.

Szépművészeti teteje, háttérben a Hősök tere

A megközelítőleg 600 m2 területű tető felújítására az időszakos épület-karbantartás alkalmával került sor. A korábban felrakott korcolt lemezfedés elhasználódott, elöregedett az évek során, ezért felújításra, cserére szorult.

cinkhorgany lemeztető a Szépművészetin

A munka során helyenként kijavítottuk az ácsszerkezet apróbb, főleg korábbi ázások miatt keletkezett hibáit. A tetőszerkezetre új deszkavázat építettünk, majd ezt fedtük le a középületeknél elterjedt és tartóssága miatt bevált cinkhorgany lemeztetővel.

tetőablakok a múzeumon tetőgerinc

A tetőfelújítás magába foglalta az új PVC vályúk elkészítését, melyek funkciója a csapadékvíz összegyűjtése és elvezetése.

tetőablakok cinkhorgany tetőlemez borítás

Büszkék vagyunk, hogy az UNESCO budapesti világörökség részeként nyilvántartott Hősök Terén egy ikonikus épületnek a felújításában dolgozhattunk. A munka kezdetekor a csípősen hideg őszi reggelek nehézségeit mindig feledtette a pazar látvány mely a tetőről tárult a szemünk elé.

Szépművészeti teteje, háttérben a Hősök tere és a szobrok

Ipari épületek tetejének felújítását, szigetelesését vállaljuk

Középületek tetőburkolat cseréjét, tetőjavítási munkálatait vállaljuk!
Helyszíni felmérés után tételes árajánlatot adunk át érdeklődőink számára.

Jelen cikkünkben bemutatott munkát részben vagy egészben a Fruity Life Kft. készítette, a képekhez és a leírásokhoz a hozzájárulását mint egyik korábbi felujitasportal.hu kivitelező hozzájárult.

×