Rólunk

Csapatunk jelenlegi formáját, méretét és munkavégzési módszereit az utóbbi években teljesített filmes projectmunkáink alakították ki. Korábban is dolgoztunk együtt építkezéseken, felújításokon, azonban a filmes munkák hatására alakult ki egy olyan, nagy tapasztalattal és építőipari tudással rendelkező brigád, mely megrendelői számára a lehetetlennek tűnő feladatokat is meg tudja valósítani.

Hagyományőrző ácsmunkák

Ácsmunkáink magas színvonalat képviselnek, hiszen túlmutatnak a hagyományos tetőfedésnél alkalmazott megoldásoknál. Ahány jelenet, annyi díszlet, annyi egyedi kérés. Építettünk műemlékvédelem alatt álló helyszínen olyan faszerkezeteket melyeket korhű, ún. hagyományörző ácsmunkával (kizárólag fakötési technikákkal) kellett megvalósítanunk.

Filmes díszlet öregbített fából

Olyan, a modern építőipar előtti, évszázados csapolási, lapolási módszerekkel dolgoztunk melyeket ma már fémmel (csavarral, szögekkel) oldanak meg. Ácsmunkáink "híresek", ugyanis a moziban is "bemutatták" őket, többmillióan látták a díszleteinket, csak jóformán senki sem vette észre őket.. Ilyen a díszletépítők sorsa.

Űrhajó fából

Építettünk űrhajót fából, 1900-as évek beli new yorki tetőket, természetesen az ismert ikonikus fa víztárolókkal.

Filmes díszlet fából

Díszletépítői munkáink alkalmával mindig valami új problémával szembesülünk, valamilyen egyedi megoldást valósítunk meg, ebből kifolyólag rengeteg új építőipari anyaggal és módszerrel dolgozunk. Az ilyen jellegű szakmai tapasztalatok jól jönnek a felújítási munkáinknál.

Díszletfal hátulról régi víztárolóval

Belsőépítészeti kivitelezés

A fent részletezett tapasztalataink miatt szinte minden egyedi belsőépítészeti, szerkezeti kivitelezést meg tudunk valósítani.

Látszó gerendák egy szobában

Szemben a legtöbb építőipari céggel nálunk a határidő ugyanolyan fontos mint megrendelőinknek, hiszen a forgatócsoport és a színészek meghatározott időre érkeznek a forgatási helyszínre, ezért időre kell átadni mindent, nem lehet csúszás.

Kulcsrakész, minőségi felújítás

Mi ezt a professzionális hozzáállást és munkatapasztalatot hozzuk a felújításokba. Úgy gondoljuk, hogy az építőipari és később a megszerzett díszletépítői hátterünk olyan hozzáállásbeli és minőségbeli know-how, mely a mai, magyarországi építőipari piacon egyedülálló, értékteremtő és versenyképes.

Családi ház tetőtér beépítése

Ha lakás-, ház- továbbá tetőfelújítási munkálatokat kulcsrakészen, egy kivitelező cégtől jó minőségben szeretne megrendelni, jó helyen jár, kérjen tőlünk helyszíni felmérést.

×