Rólunk

Csapatunk jelenlegi formáját, méretét és munkavégzési módszereit az utóbbi években teljesített filmes projectmunkáink alakították ki. Korábban is dolgoztunk együtt építkezéseken, felújításokon, azonban a filmes munkák hatására alakult ki egy olyan, nagy tapasztalattal és építőipari tudással rendelkező brigád, mely megrendelői számára a lehetetlennek tűnő feladatokat is meg tudja valósítani.

FILMES TAPASZTALATOK A MINDENNAPOKBAN

Díszletépítői munkáink alkalmával mindig valami új problémával szembesülünk, valamilyen egyedi megoldást valósítunk meg, ebből kifolyólag rengeteg új építőipari anyaggal és módszerrel dolgozunk. Az ilyen jellegű szakmai tapasztalatok jól jönnek a felújítási munkáinknál.

Számtalan építményt és berendezést valósítottunk meg fából: építettünk 1900-as évek beli new yorki tetőket az ismert ikonikus fa víztárolókkal, ódon és modern bútorokat akár kovácsolt vas díszekkel is, CNC géppel mart kandallót, egyedi mintázatú emelvényeket, antik lambériát és parkettát, de még hajókikötőt, sőt űrhajót is. Készítettünk már barlangbejáratot és űrhajóbelsőt is részletgazdag habvágás, valamint aprólékos szobrász- és festőmunka révén.

Filmes díszlet fából

A fent részletezett tapasztalataink miatt szinte minden egyedi belsőépítészeti, szerkezeti kivitelezést meg tudunk valósítani. Ha egyedi asztalosmunkát szeretne vagy nagy precizitást igénylő szobrászati és festő elvárásai vannak, esetleg speciális reklámgrafikai igényei merülnek fel, akkor személyünkben megtalálta a megfelelő szaktudású csapatot.

Látszó gerendák egy szobában

Szemben a legtöbb építőipari céggel nálunk a határidő ugyanolyan fontos, mint megrendelőinknek, hiszen a forgatócsoport és a színészek meghatározott időre érkeznek a forgatási helyszínre, ezért időre kell átadni mindent, nem lehet csúszás.

KULCSRAKÉSZ, MINŐSÉGI FELÚJÍTÁS

Mi ezt a professzionális hozzáállást és munkatapasztalatot hozzuk a felújításokba. Úgy gondoljuk, hogy az építőipari és később a megszerzett díszletépítői hátterünk olyan hozzáállásbeli és minőségbeli know-how, mely a mai, magyarországi építőipari piacon egyedülálló, értékteremtő és versenyképes.

Közintézmények felújítása, festése

Tevékenységünk nemcsak beázások javítására, nyílászárók mázolására, üzlethelyiségek és bankfiókok gipszkartonozására, családi házak burkolására vagy éppen lakásbelsők festésére korlátozódik – lényegesen nagyobb léptékű munkáktól sem riadunk vissza. Építettünk már 1000 m²-es filmes zöld hátteret és számtalanszor festettünk már egyszerre több ezer négyzetméternyi falfelületet közintézményekben is, így akár ipari épületek felújítása sem okoz problémát számunkra.

Kivitelezés határidőre

Ha lakás, ház, iroda, üzlethelyiség vagy ipari létesítmény felújítási munkáit kulcsrakészen, egy kivitelező cégtől, jó minőségben és pontos határidővel szeretné megrendelni, jó helyen jár, kérjen tőlünk helyszíni felmérést!

×