Ruhabolt belső tere, ruhák, ajtó

Üzlet felújítás

Minden üzlethelyiség amortizálódik az évek folyamán, ahogy szinte minden cég életében elérkezik az idő az arculat megújítására. Új arculat belsőépítészeti bevezetésekor az üzlethelyiség megújítása, modernizálása is fontos kommunikációs eszköz. Egyre gyakoribb a stílusos, a cégre, tevékenységre jellemző belső tér, mely egyedi belsőépítészeti elemekkel kommunikálja a cég értékeit vásárlói felé.
Csapatunk üzletek teljeskörű felújítását vállalja, igény esetén a megrendelőnk által hozott látványterv alapján.

Generálkivitelezés látványterv alapján

 • bontási munkák
 • gipszkartonozás, szárazépítés
 • design tapéták, díszvakolatok felrakása
 • falazás, kőművesmunkák
 • festés, díszítő festés
 • grafikák, falmatricák díszek felhelyezése
 • csempézés
 • álpadló, álmennyezet építés, szárazépítés
 • egyedi bútorok, pultok készítése, asztalosmunkák
 • burkolás, parkettázás
 • villanyszerelés, gyenge- és erősáram szerelés
 • egyedi üzletberendezések gyártása
Festő henger tisztasági festéshez

Tisztasági festés

Üzletek, üzlethelyiségek tisztasági festését vállaljuk! A tisztasági festés nagyon rövid időn belül elkészül, hiszen nem igényel több fázisú előkészítő munkát, mégis látványos az eredmény. A falak állapotától függően szükséges lehet a fal hibáinak javítása, akár glettelése, de ezt követően már csak maga a festés marad hátra, amit szakértői csapatunk gyorsan és hatékonyan kivitelez.

Gipszkartonozott, glettelt üzlethelyiség

Gipszkartonozás

A gipszkarton használata üzletek esetében különösen jó választás lehet. Gyorsan, egyszerűen, nagy precizitással lehet dolgozni vele,különféle egyedi alakzatok kialakthatóak belőle. Térelválasztáskor, hangszigeteléskor, álmennyezet kialakításakor tökéletes választás. +D látványterv alapján felépítjük a megálmodott üzlet belső tereit.

Üzlet felújítás menete

01 Helyszín felmérése és az üzlethelyiség felújításának előzetes átbeszélése

02 Látványtervezés, építési anyagok kiválasztása, ütemterv és árajánlat, továbbá költségvetés egyeztetés

03 Kivonulás a helyszínre és az építkezési munkálatok megkezdése

04 Különféle szakmunka folyamatok összehangolása. Szerkezetek, falak, dizájnelemek és helységek kialakítása, épületépészeti berendezések, vezetékek beépítése és beüzemelése

05 Megrendelői munka bejárások, egyeztetések, esetleges módosítások megbeszélése

06 A felújított üzlethelyiség átadása, a garancia időtartamának kezdete

üzlethelyiség bővülés fennakadás nélkül

Terjeszkedő cégek egyik nagy kihívása, hogy az új üzlethelyiségek kialakítása és belakása folyamán a cég fő tevékenységének színvonala ugyanolyan maradjon mint előtte. Éppen ezért rendkívül fontos, hogy az új üzletrész kialakítása közben megrendelőinkkel minél gyakrabban komunnikálhassunk, továbbá a lényeges munkafolyamatokat folyamatosan egyeztessük.

Tervrajz az asztalon

Folyamatos egyeztetés

Építésvezető kollegáink akár a nap 24 órájában állnak rendelkezésére a felújítás ideje alatt, hiszen fontos, hogy egy nagyobb beruházás ideje alatt minden felmerülő kérdés megválaszolásra kerüljön. A megbízó és a kivitelező által delegált személyekkel való kapcsolattartás szavatolja a félreértések elkerülését és felelősségi körök tisztázását is. Tapasztalataink alapján, úgy véljük, hogy a folyamatos kommunikáció az egyik kulcsa, hogy a megbízást 100%-ban teljesítsük.

Kiegészítő szolgáltatásaink

csengő ikon

Vagyonvédelmi riasztórendszer telepítése

A megfelelően programozott és telepített riasztórendszer nagyban csökkenti a betörések kockázatát, így fokozva a személy-és vagyonvédelmet.

villanykörte ikon

Villamos hálózat korszerűsítése

Időnként szabványosítani, korszerűsíteni kell a létesítmény elektromos hálózatát, ezt érdemes a belsőépítészeti felújítás alkalmával megcsinálni. Villanyszerelő kollegáink ebben megrendelőink rendelkezésére állnak.

levegő ikon

Légtechnikai rendszerek, klímák karbantartása

A szakszerűen kialakított légtechnikai rendszerek, klímák gondoskodnak a levegő megfelelő minőségéről, karbantartásuk pedig biztosítja a későbbi zavartalan működésüket.

Belsőépítészeti kivitelezés - díszletépítési tapasztalat

Céges megrendelőink az esetek többségében konkrét elképzelésekkel, gyakran 3D-s látványtervvel keresnek meg minket. A generálkivitelezési munka alkalmával a belső tereket úgy építjük meg és olyan anyagokból ahogy azt megrendelőink megálmodták.
Díszletépítői hátterünkből kifolyólag a legextrémebb belső design-t is megvalósítjuk.

Kávéző pultja festett téglafallal

Előtérben az üzemeltethetőség

Az építési, kivitelezési munkálatok közben nem csak a kinézetre összpontosítunk, hanem az üzemeltethetőségre is hangsúlyt fektetünk.
Előzetes megbeszélések szerint, úgy alakítjuk ki a belső és külső szerkezeteket, falakat, nyílászárókat, szerviz részeket, hogy azok a későbbiekben gyorsan és egyszerűen takaríthatóak, hozzáférhetőek, esetenként cserélhetőek legyenek (pl. grafikák a falon stb.). Ez a fajta kivitelezési megközelítés hosszú távon sok erőforrást spórol meg a Megbízóinknak.

Egyedi üzletberendezések

Egyedi méretű üzletberendezések legyártása mellett cégünk vállalja a vintage, ún. öregbített fa bútorok, ajtók készítését és beépítését látványterv alapján.

Ruhabolt, parketta

Komplett kivitelezést vállalunk, mely magába foglalja a szerkezeti kialakítást, a világítás, elektronika beépítését, kárpitozást. Legyen szó cuppnatott vakolattal készített falfelületekről, márkára jellemző dizájn elemekről szakember gárdánk maximálian teljesíti a megbízást.

Fából készült kupola szerkezete
×